Županija uz Vatrene!

Автор: Ashley Peters 13.12.2018

 

 



 



❤️ : Županija uz Vatrene!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

OSIJEK UZ VATRENE Osim javnog gledanja u Tvrđi, Grad Osijek, ovoga puta uz potporu Osječko-baranjske županije, omogućit će prijenos finalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu između Hrvatske i Francuske na velikom ekranu na Trgu Ante Starčevića. I njegov kolega Tony Cetinski, kad god ima priliku za utakmicu, ne propušta šansu zaigrati na nogometnom travnjaku, a istim će žarom bodriti i hrvatsku nogometnu reprezentaciju s čijim se igračima družio za njihovih nedavnih priprema u njegovu Rovinju. Zbog ranijeg početka utakmice i jakog poslijepodnevnog sunca, utakmica će se projicirati na LED ekran koji će biti postavljen ispred crkve sv.


Županija uz Vatrene!

 

Psihoedukativna radionica za roditelje i odgojitelje Dječji odjel, Gradska knjižnica 25. Gdje vi večeras navijate? Zagrebačka županija za tu je namjenu u ovoj godini osigurala 333.


Županija uz Vatrene!

 

- Otvarajući sjednicu predsjednica Županijske skupštine rekla je kako ima izuzetnu čast u svoje osobno ime, ali i u ime Županije uputiti čestitke našim nogometašima, izborniku Zlatku Daliću, stručnom stožeru i predsjedniku Šukeru na povijesnom rezultatu, s nadom da ćemo se u nedjelju okititi zlatom, odnosno titulom svjetskkih prvaka.


Županija uz Vatrene!

 

Press materijal Već gotovo mjesec dana Hrvatsku trese nogometna groznica, osobito nakon što je hrvatska reprezentacija počela nizati uspjehe te je među 4 najbolje reprezentacije svijeta. Fotografije slavlja na gradskim trgovima i ulicama su obišle cijeli svijet. Međutim, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava za vrijeme proslave pobjede naše reprezentacije u više navrata su izbili požari. Nakon utakmice između Hrvatske i Islanda, odigrane 26. Na intervenciju je izašlo 18 vozila i 105 vatrogasaca iz DVD-ova: Podgora, Tučepi, Makarska, Promajna, Baška Voda, Brela i dislokacija Javne vatrogasne postrojbe Sisak. I proslava pobjede nad Rusijom u subotu, 7. DVD Makarska je zaprimio dojavu o požarima na području poluotoka Osejava i Sveti Petar koji su također izazvani ispaljenim signalnim raketama. S obzirom na to da su požari izbili po jakoj buri, odmah je na teren upućeno 5 vozila i 15 vatrogasaca koji su sva 3 požara brzo stavili pod kontrolu. Na otoku Galešnjaku, koji je zbog svog srcolikog izgleda postao jedan od hrvatskih simbola u turističkom svijetu, skupina navijača je u petak, 6. Međutim, došlo je do požara koji su brzom intervencijom ugasili vatrogasci DVD-a Sveti Filip i Jakov. Hrvatska vatrogasna zajednica preporuča da bodrite našu reprezentaciju bez korištenja pirotehničkih sredstava. Požarna sezona je u tijeku, a ispaljena raketa ili drugo pirotehničko sredstvo može brzo zapaliti suho raslinje. Uz požare otvorenog prostora, mogući su i požari objekata ili prometnih sredstava izazvani pirotehnikom. Preporuča se organizatorima gledanja utakmica na otvorenom ili u ugostiteljskim objektima da pripreme sredstva za gašenje kako bi mogli brzo reagirati u slučaju požara. Ukoliko ipak dođe do požara, odmah zovite vatrogasce na 193. Također upozorava se da će se sukladno Zakonu o zaštiti od požara, novčanom kaznom u iznosu od 15. Osoba koja izazove požar iz nehaja kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom od 2. Srce je vatreno, ali navijajmo pametno!

 

 

A uz 'vatrene' su, čini se, stali i - kipovi. Otvarajući sjednicu predsjednica Županijske skupštine rekla je kako ima izuzetnu čast u svoje osobno ime, ali i u ime Županije uputiti čestitke našim nogometašima, izborniku Zlatku Daliću, stručnom stožeru i predsjedniku Šukeru na povijesnom rezultatu, s nadom da ćemo se u nedjelju okititi zlatom, odnosno titulom svjetskkih prvaka. Kad jedna ozbiljna ustanova na tako šaljiv način podrži svoju reprezentaciju, svima je jasno da je u pitanju povijesni događaj. Povodom obljetnice bit će položeno cvijeće kod spomen ploče u Mrzlom Polju. Zbog očekivano velikog broja navijača i posjetitelja, angažirane su dodatne snage žurnih i komunalnih službi; od hitne pomoći, vatrogasaca, policije, zaštitara i djelatnika Čistoće, koji će voditi računa da praćenje ovog povijesnog sportskog događaja prođe u najboljem svjetlu, kao što je bilo i do sada, a kako uostalom i priliči Dubrovniku i Hrvatskoj. Županijski vijećnici, ali i župan Nikola Dobroslavić sa svojim zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom odlučili su s današnje sjednice Županijske skupštine poslati podršku Vatrenima uoči finala Svjetskog prvenstva. Nakon obilaska tvrtki, oko 16 sati i 45 minuta bit će upriličene izjave za medije.

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight