Halo oglasi nekretnine

Автор: Ashley Peters 13.12.2018

Halo oglasi nekretnine beograd prodaja ↓

 



 



❤️ : Halo oglasi nekretnine

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Buseni bunar dubine 100m. Prostorije; dnevna soba + trpezarija + kuhinja, hodnik + predsoblje, 3 x spavaca soba, kupatilo, 2 x terasa , Kralja Vladislava. Na kuci je postavljena prva ploca. Povrsina zemljista: Fantasticna vikendica u Cerevicu.


halo oglasi nekretnine

 

Povrsina zemljista: Lepa vikendica od fasadne cigle pogled na grad i planinu prelepo za odmor vrlo povoljna cena spram ponude 400m od lovackog doma nije na glavnom putu i nema asvalt 500m Blizu grada 8. Jedinstven projekat ispracen najkvalitetnijim materijalima u najboljem delu ulice.


halo oglasi nekretnine

 

Halo oglasi nekretnine beograd prodaja ↓ - Mozena zamena za stan u gradu. Objekat od 84 m2 i 2900 m2 placa.


halo oglasi nekretnine

 

Stanovi se nalaze NA JEDNOJ OD NAJLEPŠIH LOKACIJA U GRADU, u ulici Vuka Pantelića broj 45. Stanovi su izuzetno funkcionalni, različitih struktura, povrsine u rasponu od 28 do 78 m2. Izradjeni su od najkvalitetnijih materijala, ukljucujuci PVC fasadnu stolariju od šestokomornih profila sa niskoemisionim staklima, unutrasnju stolariju izrađenu od medijapana sa ukrasnim lajsnama, sigurnosna protivpožarna ulazna vrata, bukov parket I klase, keramiku i sanitariju stranog proizvodjaca.... Stanovi su izolovani tako da zadovoljavaju sve zahteve o energe... Uplate možete izvršiti na pet lokacija u Pirotu: Nikolić - Nikole Pašića 67 Nikolić 2 - Predraga Boškovića bb Nikolić 3 - Srpskih vladara... Prijem novca je u evrima ili dinarima po vašoj želji. Možeti izvršiti i slanje novca u preko 200 zemalja i teritorija širom sveta. Naša usluga je brza, sigurna, bezbedna i povoljna. Učinite je još povoljnijom tako što ćete nas kontaktirati i doći na dogovor. Za veće konverzije dajemo izuzetno povoljne uslove. Isplata u evrima ili dinarima po vašoj želji. Roditelji nosioci mnogobrojnih titula. I kod oca i kod majke su uradjeni krvni testovi, test na kataraktu i pregled patele. Dugogodisnji rad i iskustvo koje smo stekli na teritoriji bivse Juge daje nam za pravo da na uradjen posao dajemo dozivotnu garanciju! Veliki broj zadovoljnih musterija je garancija naseg kvalitetnog rada! Pored jonoizmenjivačkih smola, u sastav filtera ulazi aktivni ugalj od kokosa inpregniran srebrom, koji sprečava razmnožavanje bakterija unutar patrone. Polupropusna membrana ULTRA STOP uklanja bakterije, spore i ciste, uključujući i otporni hlor pri visokim temperaturama. Odlicna stvar i svako domacinstvo bi trebalo da ga ima! Karakteristike Vrsta patrone- Classic.


Mićko Ljubičić

 

Mozena zamena za stan u gradu. Objekat od 84 m2 i 2900 m2 placa. Povrsina zemljista: Prodajem uknjizen dupli plac kraj Mrtve Tise park prirode u Backom Gradistu, povrsine 2239 m2, blizu drvenog mosta i Bisernog ostrva. Kuca je prazna Trazi se suvlasnik kuce u Crnoj Gori, grad Tivat. Kuca ima 2 sobe i veliku dnevnu sa kuhinjom.

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight