Iznajmljivanje stanova Beograd

Автор: Tasha Gonzalez 13.12.2018

podela po

 



 



❤️ : Iznajmljivanje stanova Beograd

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Pozovite nas na +381 65 42 43 500 i uverite se u našu poslovnost i besprekornu uslugu. P Za 2 osobe APARTMAN PRINC smešten je na Vračaru, u Daničarevoj ulici. U neposrednoj blizini svih gradskih zbivanja, Kalenić pijace i na samo par minuta hoda do Vračarskog platoa i Hrama Sv. U prilici smo da vam ponudimo troiposobnu nepokretnost u očuvanoj zgradi reprezentativnog ulaza iz perioda salonske gradnje, odmah ispod Skupštinskog parka.


Iznajmljivanje stanova Beograd

 

Poštovani Gosti, gore pomenuti apartmani su samo deo naše ponude. Hvala Vam što ste nas izabrali, Vaš Stan Na Dan Beograd. Cene naših Beograd apartmana razlikuju se u odnosu na dužinu boravka, lokaciju, veličinu, njegove opremljenosti, starosti objekta u kome se nalazi, kao i samog apartmana.


Iznajmljivanje stanova Beograd

 

podela po - Stambena površina od 160 m 2 sastoji se iz dva korpusa, javnog i privatnog. Poseduje kupatilo sa kadom i drugo sa tuš kabinom, modernu ugradnu kuhinju, plakare.


Iznajmljivanje stanova Beograd

 

Poštovani Gosti, gore pomenuti apartmani su samo deo naše ponude. Znatno viši kvalitet usluge nego u hostelima, drastično niže cene nego u hotelima, sve ukupno naši apartmani su najbolja opcija za smeštaj u Beogradu. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni posteljinom i peškirima, bežičnim internetom, kablovskom televizijom kao i nekim oblikom grejanja centralno ili na struju. Kroz našu jednostavnu pretragu možete pronaći apartman kakav baš Vama odgovara. Stan na jedan dan odnosno stanovi na dan su upravo naša uža specijalnost kao što i samo ime naše agencije govori. Obzirom da mi nismo hotel već njegova alternativa rezervacije na samo jedan dan moguće je izvršiti na sam dan dolaska ili dan pred planirani dolazak. Smeštaj u Beogradu je odličan izbor za sve: turiste, poslovne ljude, omladinu…. Iznajmite Beograd smešaj po Vašoj meri i pristojnim cenama koristeći našu naprednu pretragu. Provod i noćni život u Beogradu su samo jedan od razloga. Ponosimo se na naš rad i dajemo sve od sebe kako bi se osigurali da naši gosti imaju najbolji mogući boravak. Uveravamo Vas da se naši gosti uvek vraćaju nama a na Vama je da se u to i uverite. Uverite se i Vi!!! Rezervišite jedan ili više apartmana u Beogradu i uverite se da smo mi najbolje rešenje za Vaš smeštaj u Beogradu. Cene Beograd Apartmana koje su predstavljene na naslovnoj strani predstavljaju dnevnu cenu baziranu na boravku od 2 dana. Informacije o konkretnim cenama Apartmana Beograd za period Vašeg boravka možete dobiti klikom na fotografiju izabranog apartmana u Beogradu. Cene naših Beograd apartmana razlikuju se u odnosu na dužinu boravka, lokaciju, veličinu, njegove opremljenosti, starosti objekta u kome se nalazi, kao i samog apartmana. Potrebno je da unesete datum ulaska - datum napuštanja apartmana kao i broj osoba koje će u navedenom periodu apartman koristiti. Sistem će po unetim podacima automatski izračunati ukupnu cenu boravka u željenom apartmanu. Prikazani popusti apartmana u Beogradu važe samo za boravak u kontinuitetu. Pronađite idealan apartmanski smeštaj u Beogradu sa najnižom cenom. Apartmani Beograd, Apartmani u Beogradu. Stan Na Dan Beograd je najbolja opcija za Vas ukoliko tražite relativno jeftin privatni smeštaj na kraći ili duži rok u Beogradu. Cene iznajmljivanja Beograd apartmana razlikuju se u odnosu na dužinu boravka i lokaciju. Pozovite nas na +381 65 42 43 500 i uverite se u našu poslovnost i besprekornu uslugu. Hvala Vam što ste nas izabrali, Vaš Stan Na Dan Beograd.


Izdavanje stanova Cvetkova pijaca Zvezdara Beograd

 

Vrlo je svetao i komforan. Postavljena je aluminijumska stolarija sa velikim prozorima, tako da je ceo stan svetao i sunčan. Uknjižen na 61m2,mereno sa terasama 67m2. Enterijer je svetao, funkcionalan, opremljen novim modernim nameštajem. Perfektna lokacija u širem centru grada, nadomak dve prometne saobraćajnice i svega 15 minuta hoda od centra grada, boemske četvrti Skadarlija ili Terazija.

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight