FORTUNA AGENCIJA ZA BRACNO POSREDOVANJE Beograd

Автор: Tracy Ostwalt 13.12.2018

Agencija za bračno posredovanje FORTUNA

 



 



❤️ : FORTUNA AGENCIJA ZA BRACNO POSREDOVANJE Beograd

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Sada sam u Trenku Ja sam bila preko omladinske pa sam se u firmi izborila da nas prebace u Trenk tako da ja nisam radila testove za njih. Prelepa, visoka, doterana dama ušla je u agenciju za bračno posredovanje 'Fortuna' sa idejom da učlani ćerku. Ovim agencijama najčešće se javljaju Novosađani od 35 do 50 godina, ali se dešava da se jave i studentkinje od svega 23 godine ili mladići od 27. Pozdrav svima, zelim samo da kazem da je agencija za posredovanje pri zaposljavanju ORKA S , ili tkz.


FORTUNA AGENCIJA ZA BRACNO POSREDOVANJE Beograd

 

MI STVARAMO PRILIKU ZA NOVA POZNANSTVA Danas je za mnoge slobodne i same bez obzira na pol, godine, obrazovanje, imovinsko stanje , veliki problem gde i kako upoznati odgovarajuću osobu, a znati da je i ona slobodna i zainteresovana za ozbiljno poznanstvo. U većini rade neobučeni ljudi, nemaju psihologa, ni sociologa, mnogi nemaju ni zakupljen prostor, nego se sve dešava u dnevnoj sobi, pomoću telefona. Zato iz ove organizacije upozoravaju ljude da budu izuzetno oprezni. Obavljanje delatnosti na stalnoj adresi i u određeno vreme!


FORTUNA AGENCIJA ZA BRACNO POSREDOVANJE Beograd

 

Agencija za bračno posredovanje FORTUNA - Zastupnici: Delatnost: Ostale nepomenute lične uslužne delatnosti.


FORTUNA AGENCIJA ZA BRACNO POSREDOVANJE Beograd

 

NOVO: psihosocijalno savetovaliste i psihoterapija! Beograd, Kralja Milana 4b,13-19h radnim danima. Iskoristite sansu za nova poznanstva,zasnujete brak,porodicu...! Ako vama nije potrebna ova informacija,prosledite je nekom ko vam je drag,a SLOBODAN je i SAM! Iskoristite sansu za nova poznanstva,zasnujete brak,porodicu...! Ako vama nije potrebna ova informacija,prosledite je nekom ko vam je drag,a SLOBODAN je i SAM! Iskoristite i povoljnije uclanjenje tokom decembra i januara za KONKRETNO BRACNO POSREDOVANJE - mi predlazemo, Vi odlucujete! Iskoristite sansu za nova poznanstva,zasnujete brak,porodicu...! Ako vama nije potrebna ova informacija,prosledite je nekom ko vam je drag,a SLOBODAN je i SAM! Iskoristite sansu za nova poznanstva,zasnujete brak,porodicu...! Ako vama nije potrebna ova informacija,prosledite je nekom ko vam je drag,a SLOBODAN je i SAM! Iskoristite sansu za nova poznanstva,zasnujete brak,porodicu...! Ako vama nije potrebna ova informacija,prosledite je nekom ko vam je drag,a SLOBODAN je i SAM! Sedište agencije se nalazi u Novom Sadu, a članove brojimo širom Srbije, ex-yu regiona i dijaspore. Učlanjenje lično u našim prostorijama ili elektronski. Pozovite nas na broj telefona 065 657 8717 ili nam pišite na Više o nama na www.


Snimak venčanja para koji se upoznao u agenciji "Fortuna" :) Živeli!

 

Dozvolite sebi da sreća i Vas pronađe i pokaže Vam put do voljene osobe... Samo želim isto i svojoj ćerki', priča za 'Blic' Nada Jovičić, psiholog agencije 'Fortuna'. Oni ne žele da budu usamljeni i imaju hrabrosti da se učlane i to promene - priča Ljiljana. Clanarina je 6000 din moze da se plati u dve rate. Za posredstvo u nalaženju posla u Crnoj Goru uzimaju 100e, iako trenutno imaju aktivne oglase za Crnu Goru, mom bratu odbijaju da vrate novac, iako su ga ispalili za posao, a potpisao je ugovor sa njima da radi tokom jula i avgusta kao konobar.

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight